Miért fontos a Nyugdíj előtakarékossági számla Önnek?

AA8avlj

Ha elmúlt harminc éves, akkor kiemelt fontosságot élvez nyugdíj előtakarékosságra gondolnia, hiszen mindenki szeretné nyugdíjas éveit boldogan, gond nélkül, anyagi biztonságban megélni. Léteznek olyan megtakarítási formák, melyek az átlagos megtakarításoktól jelentősen több hozammal kecsegtetnek, mindemellett alacsony befektetési kockázatot garantálnak. Praktikus és biztonságos megoldás A nyugdíj megtakarítások közül az egyik legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb lehetőség a nyugdíj előtakarékossági … Continue reading Miért fontos a Nyugdíj előtakarékossági számla Önnek?

Lesz-e egyáltalán nyugdíjunk? Merre tart a az állami nyugdíjrendszer?

Az utóbbi évtizedekben nagyvonalú szociális juttatások az európai államok adósságválságát és a déli államok csődjét, csődközeli állapotát okozták, ezzel egy már-már végét járó rendszer elmúlásának kezdő lépéseit tették meg. Mindemellett demográfia adatok bizonyítják, hogy évek múlva jelentős változáson fog átesni a nyugdíjrendszer, mely a jelenlegi állapotában működésképtelenné, használhatatlanná válhat, ami azt eredményezi, hogy kiszámíthatatlan jövőnek … Continue reading Lesz-e egyáltalán nyugdíjunk? Merre tart a az állami nyugdíjrendszer?

A nyugdíjrendszer évszázados titka

Stack of money in hands

Tudta-e, hogy a nyugdíjrendszer 100 éve még nem is létezett? Sokan hiszik, hogy a nyugdíj már évszázadok óta fennálló, mindig is az emberek jólétét, gondtalan időskori éveiket garantáló rendszer volt. Tévednek… A mai jóléti társadalmakban ismert nyugdíj intézményének elődje 1925-ben jött létre, azzal a céllal , hogy a túl hosszú életet élő időseknek, biztosítsa a … Continue reading A nyugdíjrendszer évszázados titka